Angela Hermus

eigenaresse

Al 20 jaar mag ik mijzelf een allround Kapster noemen in de breedste zin van het woord. Ik heb namelijk in verschillende salons gewerkt en daar specialistische ervaring opgedaan. Vooral heb ik geleerd om om te gaan met alle verschillende gereedschappen, producten en technieken die gepaard gaan met de verscheidene haarsoorten. Ik vind het super dat ik soms een permanentje aan het doen ben terwijl mijn volgende "straight" klant binnen komt. Die diversiteit is iets wat voor mij perfect in deze tijd past. Voordat ik met mijn eigen onderneming begon, heb ik 3,5 jaar als fulltime docente gewerkt op de kappersschool in Lelystad. Hier heb ik vele aspirant kappers/sters opgeleid tot volwaardig allround medewerkers in kapsalons. En vooral enthousiast gemaakt voor alle haarsoorten.

In augustus 2004 heb ik mijn salon geopend in de hoop een bijdrage te leveren aan een betere vermenging van haarsoorten in het kappersvak. Het is achterhaald in deze tijd dat iedere haarsoort zijn eigen kapsalon heeft. Het is nodig dat men in het kappersvak meegroeit met de multiculturele samenleving. Al vanaf 2004 is deze formule een succes en hebben wij tot op heden al een brede klanten kring opgebouwd.

Naast Hairstudio Variaty heb ik nog andere functies. Ik ben Black & Mixed hair deskundige voor de Geschillencommissie in Den Haag,  Heb deelgenomen aan de Werving & Selectiecommissie van de ANKO. Samen met Roxana Kotzebue van Juwels Beautycentre in Lelystad geven wij trainingen en workshops aan kappers in Nederland die graag Black & Mixed hair willen leren als Black & Mixed hair educators.  Heb de afgelopen jaren meegeholpen aan in het ontwikkelen van de kwalificatiestructuur voor het kappersonderwijs. Ik ben samen met mijn team Imago Colors Tecnician en geef les in kleuringen aan kappers.

U kunt mij van Woensdag tot en met Zaterdag in de salon vinden. Zie u graag bij ons in de salon.

Gabriella Westerlow

Beautystyliste

Sinds 2016 werk ik als ZZP-er binnen Hairstudio Variaty onder mijn eigen bedrijfsnaam “BeautyByGaby”. 

Het is voor mij erg leuk om het team binnen de salon aan te vullen met mijn extra expertise. In beginsel heb ik de opleiding Black en Mixed hair gevolgd en daaropvolgend direct de opleiding voor Europees en Aziatisch haar. Ik ben dus een Hairstyliste voor alle haarsoorten en dat doe ik met veel passie en hou mijn vaktechnieken regelmatig bij d.m.v. workshops en cursussen. Ik heb vooral veel tevreden klanten met Black en Mixed hair die bij mij komen voor mijn föhnen/tang behandelingen en het knippen en defineren van natuurlijk gekruld haar. De beauty gaat bij mij verder dan alleen het haar van mijn klanten.

Ook ben ik gecertificeerd Make-up artieste en maak ik pruiken op maat. Ik ben gespecialiseerd in verschillende weave technieken, barbertechnieken en u kunt bij mij terecht voor een strengtening therapy system van Design Essentials.

Bij mij in de stoel kan ik ook uw wenbrauwen harsen en/of kleuren voor of na een behandeling.

De kroon op mijn werk heb ik gekregen in Oktober 2015, toen ik de Stephany’s Black hair Award heb gewonnen op het Black Styles Event in Amsterdam. Ook word ik als ZZP-er ingezet achter de schermen bij modeshows of fotoshoots als Hair en Make-up artieste.

Kortom, ik kan u altijd helpen met al uw vragen over Beauty. Ik ben van dinsdag tot en met zaterdag werkzaam in de salon en werk op afspraak. 

In de maanden Mei, Juni 2019 ben ik afwezig wegens zwangerschapsverlof.

Iwan

barber

Al 25 jaar werk ik als barber en dat doe ik met erg veel plezier. Vanaf de opening van Hairstudio Variaty in 2004 werk ik binnen Hairstudio Variaty onder de naam "Barber Iwan" en in 2010 heb ik een carrièreverandering ondergaan. Ik ben toen in de evenementenorganisatie gegaan en dat heb ik een paar jaar met plezier gedaan. 

Toch bleef het kappersvak mij trekken en ben ik terug op de basis gekomen in de salon en heb een groot gedeelte van mijn klanten weer terug. Het knippen en scheren doe ik doe ik nog steeds met veel plezier en hoop ook u in mijn stoel te zien voor een knipbeurt. 

Ik ben gespecialiseerd in alle haarsoorten dus elke klant kan een keurige strakke knipbeurt van mij verwachten. Zowel Europees, Aziatisch als Black en Mixed hair ben ik machtig. In de salon word mij ook vaak gevraagd om figuur te scheren. Soms met een voorbeeld , maar meestal fantasie. Ook dit is bij elke haarsoort mogelijk. 

U kunt elke dag  bij mij terecht op afspraak. Ook kunt u bij mij de afspraak online inplannen. Vraag mij ernaar in de salon of per telefoon.

Michelle

Allround Hairstyliste

Sinds Januari 2007 tot en met Juni 2014 ben ik werkzaam geweest als Allround Hairstyliste bij Hairstudio Variaty.  Na jarenlange ervaring opgedaan te hebben ben ik per 15 juli 2014 begonnen met mijn eigen onderneming als ZZP-er onder de naam "Multi Hair&Make-up salon".

Ik ben gespecialiseerd in Europees, Aziatisch en Black/Mixed hair. Ook ben ik theoretisch onderlegd voor Black en Mixed hair en ben ik sinds mei 2013 gediplomeerd om voor de klas te staan en om praktijktechnische cursussen verzorgen voor alle haarsoorten.

Ik heb liefde voor mijn vak en dat is in mijn werk goed te zien. De laatste jaren heb ik gemerkt dat onze klanten hun natuurlijke krullen steeds meer waarderen en daar groei ik graag in mee. Ik heb mij in de afgelopen jaren verdiept in alle krullen die er maar bestaan zowel vaktechnisch als productgebruik en wil graag mijn ervaring met delen.

Graag daag ik u uit om een afspraak bij mij te maken en uw wens te bespreken. Ik zal er alles aan doen om uw haar te voorzien van de coupe die u altijd al wilde hebben. 

Ik werk op dinsdag tot en met zaterdag. Alleen op woensdagmiddag ben ik vrij.

Tot snel bij ons in de salon.

Nuby

All-round Hairstyliste/ Natural Hair Specialiste

Al van jongs af aan wilde Chantal (roepnaam Nuby) ‘iets’ met haarstyling doen. Haar omgeving stimuleert haar een ‘normale’ opleiding te volgen en een goede baan te vinden. Als medewerker bij een gerenomeerd internetbedrijf blijft het toch kriebelen bij Chantal. In 2002 vindt ze het tijd om er echt iets mee te gaan doen en is ze (naast haar kantoorbaan) opleidingen en cursussen gaan volgen.

Na stages te hebben gelopen bij verschillende kapsalons komt Chantal in 2010 bij Hairstudio Variaty in Almere terecht. Een leuke, trendy en gezellige salon met veel diversiteit. Hier kon Chantal al haar creativiteit kwijt, leerde ontzettend veel vaardigheden en deed zij veel vakkennis op.

Als Chantal vaak met naamgenoten komt te werken besluit ze om niet alleen de naam Nuby ook als roepnaam te gebruiken op zakelijk gebied. De naam Nuby’s heeft zij ooit als koosnaam gekregen, verwijzend naar de Nubische prinses uit Egypte genaamd Nefertiti. Chantal vond deze naam zo mooi en passend dat ze hem is gaan gebruiken in de salon waarmee zij haar merk- & handelsnaam nog sterker neerzet om hiermee een “brand” te worden.

Stoel zoekt huurder


Ben jij hairstylist maar ook ondernemer? Wij zijn nog op zoek naar een enthousiaste ZZP'er die een stoel wil huren.

Copyright © 2018 Hairstudio Variaty