Black&Mixed
hair Educators

Roxana Kotzebue en Angela Hermus

Bent u als kapper/kapster, zelfstandig of in dienst, al tijden geïnteresseerd in het aanleren van het verzorgen, knippen en definiëren van Sterk gekruld haar tot Mixed hair, maar u weet niet waar u de geschikte training hiervoor kunt vinden?

Vraagt uw consument steeds vaker naar de mogelijkheden in uw salon voor mixed hair?

Angela

Ik ben Angela Hermus, de eigenaresse van Hairstudio Variaty te Almere. Sinds 2004 run ik met succes een kapsalon waarin elke consument, welke haarsoort dan ook, zijn/haar haar kan laten verzorgen en behandelen. Na het afronden van de kappersdagschool heb ik gewerkt in verschillende salons en middels de Black Hair opleiding, workshops en het volgen van cursussen ben ik alle haarsoorten machtig geworden. Voor het openen van mijn eigen salon heb ik mijn Didactiek en Pedagogie diploma behaald en 4 jaar op de kappersopleiding als docent gewerkt.
Naast Hairstudio Variaty heb ik nog meerdere functies. Ik ben Black/Mixed hair deskundige voor de Geschillencommissie, heb meegewerkt aan de kwalificatiestructuur voor het onderwijs en ben ik lid van de Werving en Selectiecommissie van de ANKO.
Recent heb ik samen met mijn mede-educator Roxana Kotzebue meegeholpen aan het ontwikkelen van leermiddelen voor Black en Mixed hair voor Visavi, Hairlevel.

Roxana

Ik ben Roxana Kotzebue. Sinds 2012 eigenaresse van Juwel’s Beauty Center in Lelystad. In mijn salon behandelen wij alle type haarsoorten. Na het behalen van mijn Kappersdiploma voor alle haarsoorten heb ik in salons gewerkt met voornamelijk black en mixed hair klanten. Middels cursussen en workshops heb ik altijd mijn vaktechniek hoog gehouden en veel ervaring opgedaan. Door mijn achtergrond als pedagogisch medewerker ben ik bevoegd om ook niveau 1 leerlingen te begeleiden.

Daarnaast ben ik technisch trainer van een Blackhair producten lijn. Ik word ook in gehuurd als gast docent, om workshops te geven over Blackhair.
Verder heb ik meegewerkt aan het ontwikkelen van de kwalificatiestructuur voor het kappersonderwijs. In een werkgroep heb ik het nieuwe imago van The Hair Project bedacht. Ik zit in de Ondernemers Raad van ROC Friesepoort en tevens ben ik Branche assessor voor het afnemen van praktijkexamens.

Bent u klaar voor toekomstgericht ondernemen en een breder aanbod in behandelingen voor uw consument?
De consument is er klaar voor, u ook?

Copyright © 2018 Hairstudio Variaty