Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

UK Bookmaker English BET365 review by ArtBetting.co.uk

Mixed Hair

Veel mensen in Nederland hebben Mixed hair. Mixed hair is haar wat niet kroest maar wel sterk krult. 

Vaak heeft de Mixed hair drager verschillende culturele achtergonden en is het haar met recht "mixed" te noemen. Daarnaast zijn er ook veel mensen van volledige nederlandse origine die voor hun sterk gekrulde haar geen goeie kapper kunnen vinden.

Mixed hair moet ten opzichte van Black hair toch anders behandelt en geknipt worden. Dames en heren met Natural Mixed haar, dus onbehandeld haar moeten hun haar vaak treaten met een masker of haarkuur. Het haar hoeft niet te vaak gewassen te worden en er gaan veel producten in. Het haar is van nature droger en heeft veel vocht en olie nodig. Producten speciaal voor Mixed hair zijn vloeibaar samengesteld met veel voeding en hydraterende bestanddelen erin.

Het voordeel van Mixed hair is dat het niet vaker dan 1 keer per 4 maanden geknipt hoeft te worden. Maar als het geknipt word mag er maar een klein snippertje vanaf omdat elke centimeter die afgeknipt worden er wel 5 lijken als het opdroogt. Mixed hair dragers zijn vaak bang voor de schaar omdat hun haar snel inkrimpt. Bij Variaty knippen we mixed hair in een ronde vorm en laten we de onderkant intakt zodat er geen doorzichtige partijen onstaan aan de achterkant. na de knipbeurt spoelen we het haar en kunnen we met de Keracre Natural Textures lijn de krul mooi defineren.

Heeft u Mixed hair en durft u nooit naar de kapper? Zoek niet verder, wij zijn zeer ervaren in uw haarsoort!

 mixed hair

 

Variaty Contact

Hairstudio Variaty voor het behandelen van Europees, Aziatisch en Black hair.

 

Albrecht Dürerweg 172

1328 TM Almere

Tel: 036-5311281

Openingstijden

Di

09:30 - 18:00

Wo

09:30 - 18:00

Do

09:30 - 18:00

Vr

09:30 - 21:00

Za

09:00 - 17:00

 

Hairstudio Variaty Maps

Google360

hairstudio-variaty.nl© 2017

Premium templates by bigtheme.org