Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

UK Bookmaker English BET365 review by ArtBetting.co.uk

Fout
  • JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 42 niet laden

Angela

Angela Angela

Ik ben Angela Hermus, de eigenaresse van Hairstudio Variaty .

Al 20 jaar mag ik mijzelf een allround Kapster noemen in de breedste zin van het woord. Ik heb namelijk in verschillende salons gewerkt en daar specialistische ervaring opgedaan. Vooral heb ik geleerd om om te gaan met alle verschillende gereedschappen, producten en technieken die gepaard gaan met de verscheidene haarsoorten. Ik vind het super dat ik soms een permanentje aan het doen ben terwijl mijn volgende "straight" klant binnen komt. Die diversiteit is iets wat voor mij perfect in deze tijd past. Voordat ik met mijn eigen onderneming begon, heb ik 3,5 jaar als fulltime docente gewerkt op de kappersschool in Lelystad. Hier heb ik vele aspirant kappers/sters opgeleid tot volwaardig allround medewerkers in kapsalons. En vooral enthousiast gemaakt voor alle haarsoorten.

 

In augustus 2004 heb ik mijn salon geopend in de hoop een bijdrage te leveren aan een betere vermenging van haarsoorten in het kappersvak. Het is achterhaald in deze tijd dat iedere haarsoort zijn eigen kapsalon heeft. Het is nodig dat men in het kappersvak meegroeit met de multiculturele samenleving. Al vanaf 2004 is deze formule een succes en hebben wij tot op heden al een brede klanten kring opgebouwd.

 

Naast Hairstudio Variaty heb ik nog meerdere functies. Ik ben Black/Mixed hair deskundige voor de geschillencommissie, zit in het klankbordgroep van het KOC voor het maken van de kwalificatiestructuur voor het onderwijs. Ik heb in Oktober 2012 op het podium gestaan met Patrick Kalle, Natasja Keyzer en Richard Henzen om de Nieuwe Nederlandse haarmodelijn "Moments" te presenteren in het Orpheus theater te Apeldoorn. In deze Haarlijn is voor het eerst door mij Black hair getoont.

Tevens zijn wij benoemd met de titel `Beste Leerbedrijf van het jaar categorie Kappers´ 2012-2013 door het KOC. Wij zijn supertrots op deze overwinning!

En in 2014 zijn Michelle en ik gefilmd voor een tutorial op de TheHairguru.com om de fantastiche specialisatie Black/Mixed hair voor kappers en ondernemers internationaal te demonstreren.

 
Ook op zoek naar een kapsalon die WEL met uw haar weet om te gaan?
Bent u al tijden op zoek naar een kapster/barber die uw haar wel begrijpt?

Samen met Michelle, Nuby, Iwan en Gaby heten wij u welkom in onze trendy salon.

Voor meer informatie of om een afspraak te maken kunt u ons altijd bellen op 036-5311281.

Variaty Contact

Hairstudio Variaty voor het behandelen van Europees, Aziatisch en Black hair.

 

Albrecht Dürerweg 172

1328 TM Almere

Tel: 036-5311281

Openingstijden

Di

09:30 - 18:00

Wo

09:30 - 18:00

Do

09:30 - 18:00

Vr

09:30 - 21:00

Za

09:00 - 17:00

 

Hairstudio Variaty Maps

Google360

hairstudio-variaty.nl© 2017

Premium templates by bigtheme.org